Nieuws Wie zijn wij Teams Contact Werken bij Andere initiatieven
Buurtzorg Nederland

Team Jongerenwerk Oude-IJsselstreek

 

Iedere jongere van 10 tot 23 jaar is welkom bij het jongerenwerk van Buurtzorg Jong. Onze jongerenwerkers staan voor jongeren klaar met raad en daad.

Wie wij zijn 

Wij zijn Jeroen, Lisanne en Paul. Als jongerenwerkers zijn wij er voor de jongeren uit Oude IJsselstreek. Wij staan klaar met raad en daad. Je treft ons aan op straat, bij het uitgaan, binnen verenigingen, op scholen en op andere plekken waar jongeren meestal te vinden zijn. Hier lees je meer over wat kunnen betekenen.

Hoe je ons kunt bereiken

Heb je een vraag voor jezelf of een ander, bel, mail, app of spreek ons  aan op straat. Wij denken graag met je mee.

Als je ergens mee zit

Zit je ergens mee en zou je daar eens met iemand over willen praten? Bijvoorbeeld  over uitgaan, middelengebruik, schulden, ruzies, vrienden, school, opleiding, werk, uit huis gaan, sociale media of niet lekker in je vel zitten. Dan kan je altijd bij ons terecht. We gaan samen in gesprek en op zoek naar oplossingen die bij jou passen. 

Van school tot stad

Wij zijn regelmatig aanwezig op straat, op scholen en bij (sport)verenigingen. Scholen en verenigingen kunnen ook contact met ons opnemen wanneer zij zich zorgen maken over leerlingen of groepen leerlingen. Dat geldt ook voor de wijkagent. Wij zoeken de jongeren op en gaan in gesprek. Wij zijn ook te vinden in de stad tijdens de horecanachten en feesten. Dit zijn momenten waarop veel jongeren uitgaan. 

Onze Jongerenwerkers

Jeroen Waijenberg

Jeroen

0651143275

j.waijenberg@bzjong.nl

 

Paul Veerbeek

Paul

06-53344019

p.veerbeek@bzjong.nl

Lisanne Koeslag

Lisanne

0613163937

l.koeslag@bzjong.nl

 

Contact

Voor alle jongeren van de gemeente Oude IJsselstreek

E-mail ons: jongerenwerkOIJ@bzjong.nl

Copyright © 2021 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.