Een nieuwe kijk op zorg en hulp voor jeugd en gezin
Buurtzorg Jong Oude IJsselstreek

Vanaf 1 januari 2020 werken Buurtzorg Jong en de gemeente Oude IJsselstreek samen om goede, lokale  jeugdhulp te organiseren en uit te voeren.  

 

Samen met de gemeente organiseren we lokale teams die preventie, laagdrempelige gezinsondersteuning en de toegang tot gespecialiseerde jeugdhulp gaan verzorgen. De nadruk zal liggen op samenwerken, preventie, normaliseren en vernieuwen. Dit alles op een logische manier georganiseerd met veel ruimte voor de professional om lokaal te kunnen doen wat nodig is! 

 

De komende periode bereiden we alles voor. Dat betekent dat we op zoek gaan naar ondernemende jeugd- en gezinswerkers die in deze gemeente hun bijdrage willen leveren. Houd onze website in de gaten, daar verschijnen binnenkort onze vacatures voor de gemeente Oude IJsselstreek.


Over gemeente Oude IJsselstreek

Gemeente Oude IJsselstreek wil écht doen wat nodig is en aansluiten bij de leefwereld van haar inwoners en laat zich daarbij niet beperken door bestaande kaders en werkwijzen. De gemeente wil een transformatie in de kijk op hulp realiseren door haar inwoners in staat te stellen zich aan te passen en eigen regie te voeren bij de uitdagingen van het leven. Daar waar hulp nodig is moet deze zo licht en dichtbij mogelijk worden ingezet. 

Contact

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.
Bezoekadres:
Postadres: