Een nieuwe kijk op zorg en hulp voor jeugd en gezin
Team Tiel West

De coaches van Buurtzorg Jong kunnen hulp bieden aan alle gezinsleden. Het kan gaan om hulp voor een individueel gezinslid (kind of ouder), maar ook hulp voor het hele gezin (als eenheid).

Medewerkers

Monique van Gelder

Monique small

 

Mijn werkwijze is erop gericht de kwaliteiten en hulpbronnen van cliënten op te sporen en te versterken. Dit helpt cliënten doorgaans bij het overwinnen van moeilijkheden, het oplossen van problemen en het maken van keuzes. Respect, positief denken en humor zijn belangrijke kenmerken in mijn manier van werken. Ik probeer steeds weer zorgvuldig aan te sluiten bij de mogelijkheden en de behoeften van de mensen met wie ik werk, zodat men optimaal kan profiteren van de hulp die ik bied.


Rhizlane Hidouch

Rhizlane small

 

In mijn werk ben ik het liefst bezig met de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Hierbij vind ik het belangrijk om het hele gezin te betrekken en op zoek te gaan naar de meest passende hulp. 

Margreet Schuurman

Margreet small


Soms gaat het minder goed in een gezin of met een kind en is er professionele hulp nodig. Ik ondersteun daar graag bij. Vanaf 2003 heb ik uitgebreide en brede expertise opgedaan bij het Algemeen Maatschappelijk Werk. Mijn passie ligt bij het werken met kinderen, jongeren en gezinnen. En dan het liefst gezinnen met complexe problemen. Ik hou van intercultureel werken en werk vanuit mijn intuïtie. Ik zet daarbij graag mijn creativiteit in. Vanuit een open, positieve en onderzoekende houding probeer ik te kijken welke mogelijkheden iemand heeft om toe te werken naar oplossingen. Ik probeer daarbij zoveel mogelijk aan te sluiten bij ieders wensen en behoeften. Ik vind het belangrijk om daarbij samen te werken met andere betrokkenen als scholen, huisarts, netwerk om een gezin heen. Voor de kinderen, jongeren, ouders en gezinnen hoop ik het verschil te kunnen maken.


Nadja van der Hoef

Nadja small2


Het leukste aan mijn werk vind ik om samen met mensen te werken aan hun doel en om er weer voor te zorgen dat ze het zelfstandig weer kunnen. Maar ook verslaglegging en onderbouwen waarom we iets doen (het theoretisch kader) vind ik interessant en doe ik graag. Daar wordt de hulp voor mensen alleen maar beter van! 

Team Tiel West

Contact

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.
Bel ons: 06 1366 3161
Email ons: tiel1@bzjong.nl
Bezoekadres:
Prins Mauritsschool
Wadenoijenlaan 403
4006 AJ Tiel
Postadres:
Wadenoijenlaan 403
4006 AJ Tiel