Vacature Buurtteam (28 uur)

Buurtteam Zaltbommel Dorpen zoekt een Social Worker (HBO/WO) voor 28 uur per week. Het betreft een aanstelling voor 1 jaar met aansluitend een omzetting naar een vast contract bij goed functioneren. Ook is er zicht op een uitbreiding van uren. 

Over de functie:

Het Buurtteam richt zich op de volwassen doelgroep binnen de gemeente Zaltbommel in het kader van de WMO. Inwoners kunnen rechtstreeks een beroep doen op het Buurtteam. De hulp is praktisch en concreet van aard. Er wordt ondersteuning geboden bij vraagstukken op o.a. het gebied van financiën, eenzaamheid, psychiatrie en sociale problematiek. We werken vanuit een zelfsturend en multidisciplinair team bestaande uit collega’s met verschillende expertise die elkaar aanvullen. Indien noodzakelijk, wordt door Het Buurtteam verwezen naar andere zorgaanbieders. Hierin is het van belang dat jij op basis van jouw onderzoek een weloverwogen besluit vormt en een advies formuleert aan de gemeente over het afgeven van een beschikking voor deze hulp. Bij Het Buurtteam werk je intensief samen met je collega’s, de (lokale) samenwerkingspartners en de gemeente. Het Buurtteam maakt onderdeel uit van Buurtzorg Nederland.

Meer weten over Het Buurtteam? Kijk op hetbuurtteam.nl

Dit vragen wij:

  • Je bezit een passend HBO/WO diploma
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van sociaal-maatschappelijke, psychiatrische en psychische problematiek (meervoudige problematiek)
  • Je kunt outreachend werken, hebt een flexibele werkhouding en bent doortastend
  • Je kunt opereren op het gebied van zorg en veiligheid i.h.k.v. de WVGGZ
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken
  • Je hebt een zelfreflecterend vermogen en durft je kwetsbaar op te stellen
  • Je kunt methodisch werken en out of the box denken
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto

Dit bieden wij:
Een professioneel en zelfsturend team met 6 teamleden dat wordt gekenmerkt door een transparante werkstijl. Een grote mate van verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en professionele ruimte. Een gevarieerde functie, waarin beroep wordt gedaan op je kennis, ervaring én je creativiteit. Een eigen trainingsbudget om je professionaliteit te versterken. Ondersteuning door de teamcoach. De bevoegdheid om zelf beslissingen te maken en de coördinatie en planning van taken op te pakken.

Inschaling CAO VVT FWG 55. Met zicht op een vast contract en in de toekomst mogelijk ruimte voor urenuitbreiding.

Solliciteren doe je zo!
Wil jij onze nieuwe collega worden? E-mail je sollicitatiebrief en CV naar buurtteamzaltbommel@hetbuurtteam.nl. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op nummer 06-12985819.