Vacature Tiel (24 uur)

We zijn voor een nieuw Buurtzorg Jong team in Tiel op zoek naar een ondernemende jeugd- en gezinsprofessional (HBO/WO) voor 24 tot 36 uur per week.

Een speciale vacature

Hieronder zie je een hele speciale vacature voor een ondernemend ingestelde jeugd- en gezinsprofessional die kan pionieren! Buurtzorg Jong heeft namelijk een intentieverklaring getekend om een nieuw team te starten in de gemeente Tiel. Er is al een team van Buurtzorg Jong actief in Tiel. Vanaf 1 januari 2025 zijn we voornemens om hier een tweede team naast te starten. Dit team zal worden gevormd door een bestaand team van Santé Partners over te nemen. Die overname zijn we nu aan het voorbereiden en daarin mag je als onze nieuwe collega ook meedenken! Voor jou betekent dit dat je als een echte pionier zal meebouwen aan een gloednieuw Buurtzorg Jong team, samen met de huidige collega's bij Santé Partners. Je solliciteert dus nog bij Santé Partners, maar je komt als de overname helemaal rond is tegen (minimaal) dezelfde arbeidsvoorwaarden in dienst bij Buurtzorg Jong. Er is natuurlijk altijd een (hele kleine) kans dat de overname niet doorgaat, in dat geval blijf je in dienst bij Santé Partners. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract aan, bij goed functioneren kom je in aanmerking voor een verlenging of een vaste aanstelling. 

Jij als Jeugdmaatschappelijk werker...

biedt hulp vanuit vrijwillig kader, laagdrempelig informatie en advies bij opvoed- en opgroeivragen van eenvoudig tot meer (zeer) complex. Of je schaalt op en voert casusregie. Je doet een beroep op de eigen kracht en het probleemoplossend vermogen van jeugdigen, ouders, opvoeders en hun sociale omgeving. Je bent goed in staat om met verschillende doelgroepen te kunnen werken (licht verstandelijke beperking, psychiatrie, gescheiden ouders of anderstaligen etc.) Je geeft ondersteuning op verschillende levensgebieden. Je bent een generalist met specialistische kennis op een aantal terreinen. De leefwereld en vraag van de ouders, kinderen en jeugdigen is uitgangspunt. Na ondersteuning van de jeugd- en gezinswerker kunnen ouders en kinderen, in veel gevallen, zelfstandig verder. Je werkt samen met een team van professionals vanuit verschillende achtergronden. Je werkt in Tiel en bent toegankelijk voor de buurtbewoners.

Je hebt een proactieve houding, gaat er op af en beschikt over de vaardigheid om vroegtijdig te kunnen signaleren. Vanuit dit signalement weet jij de juiste mensen uit jouw netwerk- dan wel het sociale netwerk van de burgers in te schakelen.
Je bent stressbestendig en initiatiefrijk/creatief in het vinden van oplossingen.

Jouw nieuwe werkplek

Je gaat werken in het wijkteam Tiel. Een enthousiast team, samengesteld uit werkers vanuit verschillende disciplines. Het wijkteam zit als team op een school locatie in de wijk. Op deze locatie treffen werkers elkaar en kunnen cliënten ontvangen worden. Binnen ons team worden nieuwe medewerkers gekoppeld aan een vast contactpersoon, daarnaast hebben wij wekelijks een teamvergadering met aansluitend een collegiaal overleg. Naast het werken in teamverband, wordt er veel aanspraak gemaakt op je zelfstandigheid. Je hebt de regie over je eigen caseload en bent veelal zelfstandig op pad. Kortom een veelzijdige functie in een team waar ontwikkeling mogelijk is.

Jouw arbeidsvoorwaarden:

 • een bruto maandsalaris tot maximaal €4.445,- CAO Sociaal Werk schaal 9
 • onregelmatigheidstoeslag
 • eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 8% vakantiegeld
 • Telefoon en laptop
 • reiskostenvergoeding conform cao
 • pensioenregeling
 • gratis trainingen en VTH-scholing bij de Santé Academie

Jouw inbreng?

 • een afgeronde HBO-opleiding sociaal agogisch onderwijs (zoals SPH,CMV, MWD óf Pedagogiek
 • je hebt een SKJ-registratie
 • je beschikt over kennis van: veel komende opvoedingsvragen, -risico’s en problemen, inschatting en vergroting veiligheid van kind en gezin
 • je bent flexibel inzetbaar, ook buiten kantooruren
 • je hebt ervaring met complexe thuissituatie
 • je beschikt over een auto

Meer informatie of direct solliciteren?

 • Maak jij je hard voor de leefwereld en vraag van de ouders, kinderen en jeugdigen? Solliciteer dan via de ‘direct solliciteren button’. We gaan graag met je in gesprek. In principe gaat het om een dienstverband tot eind 2024 voor vervanging tijdens zwangerschapsverlof.

 • Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Tiffany Homeyer, gebiedsmanager (06-33024348) Meer informatie over de sollicitatieprocedure? Bel of app met Lea van Heun, adviseur recruitment.

 • Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

 • Bij gelijke geschiktheid hebben medewerkers van Santé Partners voorrang in de sollicitatieprocedure.
  Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Solliciteer via deze link!