Een nieuwe kijk op zorg en hulp voor jeugd en gezin

Vacature Tiel

Het betreft een baan voor 20 uur per week, voor de duur van één jaar. Met zicht op verlenging bij goed functioneren. Je komt te werken in een klein, zelfsturend wijkteam in de wijk Tiel Passewaaij. 

Over Buurtzorg Jong

Buurtzorg Jong biedt professionele hulp en ondersteuning gericht op gezinnen die problemen ervaren met het opgroeien en opvoeden van kinderen. Ouders en jongeren kunnen bij ons terecht met vragen over opvoeding, (kind)ontwikkeling, problemen op school of werk. Ook voor hulp bij praktische vaardigheden zoals het op orde brengen van de financiën, het aanbrengen van (dag)structuur, het omgaan met instanties, planning en organisatie biedt Buurtzorg Jong ondersteuning. Onze hulp is vooral praktisch en concreet. Wij werken vanuit een klein, zelfsturend en multidisciplinair team van hoogopgeleide en ervaren professionals.

Over je functie:

Je gaat jo​uw kennis en expertise inzetten om gezinnen in de wijk te ondersteunen en begeleiden. Het gaat om gezinnen die problemen ervaren met het opvoeden van kinderen, zorgen hebben over de ontwikkeling van de kinderen en/of problemen ervaren op school. Daarnaast ga je hulp bij praktische vaardigheden bieden, zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van structuur en het op orde brengen van de financiën. Waar nodig verzorg je een verwijzing naar specialistische jeugdzorg. Je werkt intensief samen met je collega’s, de (lokale) samenwerkingspartners en de gemeente.

Dit vragen wij:


Dit bieden wij:

Meer informatie of direct solliciteren?

Heb je vragen of wil je solliciteren, neem gerust contact met ons op. De gesprekken zullen plaatsvinden op 22 oktober 2019. Stuur snel je motivatie en CV naar ons toe! 

E tiel2@bzjong.nl
B 0613664076 (BEREIKBARE DIENST 09.00 - 17.00) 
W https://www.buurtzorgjong.nl