Een nieuwe kijk op zorg en hulp voor jeugd en gezin

Vacature Zaltbommel Stad (36 uur tijdelijk)

Het betreft een baan voor 36 uur per week voor de periode november tot en met februari. Bij goed functioneren is er zicht op verlenging of een vaste aanstelling.

Over Buurtzorg Jong

Buurtzorg Jong biedt professionele hulp en ondersteuning gericht op gezinnen die problemen ervaren met het opgroeien en opvoeden van kinderen. Ouders en jongeren kunnen bij ons terecht met vragen over opvoeding, (kind)ontwikkeling, problemen op school of werk. Ook voor hulp bij praktische vaardigheden zoals het op orde brengen van de financiën, het aanbrengen van (dag)structuur, het omgaan met instanties, planning en organisatie biedt Buurtzorg Jong ondersteuning. Onze hulp is vooral praktisch en concreet. Wij werken vanuit een klein, zelfsturend en multidisciplinair team van hoogopgeleide en ervaren professionals.
Binnen Buurtzorg Jong vinden wij het belangrijk dat je, je met plezier en enthousiasme kan ontwikkelen tot de professional die je wilt zijn.

Dit bieden wij:


Dit vragen wij:

 

Meer informatie of direct solliciteren?

U kunt uw sollicitatie tot en met 1 augustus 2019 richten aan het team van Buurtzorg Jong Zaltbommel stad. E-mail: zaltbommelstad@bzjong.nl. Voor meer informatie kunt u eventueel bellen naar 0612597553. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in augustus.