Een nieuwe kijk op zorg en hulp voor jeugd en gezin

Vacature Zaltbommel Dorpen (32 uur)

Het betreft een baan voor 32 uur per week voor in eerste instantie de periode november 2019 tot en met februari 2020. Aansluitend is er bij goed functioneren, zicht op een vaste aanstelling.

Over Buurtzorg Jong

Buurtzorg Jong biedt professionele hulp en ondersteuning gericht op gezinnen die problemen ervaren met het opgroeien en opvoeden van kinderen. Ouders en jongeren kunnen bij ons terecht met vragen over opvoeding, (kind)ontwikkeling, problemen op school of werk. Ook voor hulp bij praktische vaardigheden zoals het op orde brengen van de financiën, het aanbrengen van (dag)structuur, het omgaan met instanties, planning en organisatie biedt Buurtzorg Jong ondersteuning. Onze hulp is vooral praktisch en concreet. Wij werken vanuit een klein, zelfsturend en multidisciplinair team van hoogopgeleide en ervaren professionals.

Dit bieden wij:


Dit vragen wij:

Meer informatie of direct solliciteren?

Heb je vragen of wil je solliciteren, neem gerust contact op! Stuur je motivatie en CV zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 1 augustus 2019 naar ons toe! De sollicitatiegesprekken vinden plaats in augustus.