Vacature Zaltbommel Dorpen

Houd jij van werken met jeugdigen en hun ouders, kan je kritisch zijn op jezelf en collega's en heb je het belang van jeugdigen voorop staan? Wij van Buurtzorg Jong Zaltbommel team dorpen zijn vanwege zwangerschapsverlof op zoek naar een nieuwe collega die ons gezellige, enthousiaste en professionele team komt versterken. Ga jij samen met ons de uitdaging aan om de gezinnen en jeugdigen in de gemeente Zaltbommel de hulp te bieden die ze nodig hebben?

We zijn op zoek naar een professional die voor 32 uur in de week ons team wil versterken voor de periode 01-11-2022 tot 01-06-2023. Bij goed functioneren onderzoeken we de mogelijkheden om je contract daarna te verlengen. Lijkt jou dit leuk, maar vraag je je af hoe wij dit als Buurtzorg Jong doen? Dan leggen we dat graag hieronder aan je uit. 

Over Buurtzorg Jong

Buurtzorg Jong biedt preventie, laagdrempelige ondersteuning en is de toegang tot gespecialiseerde jeugdhulp in samenwerking met de gemeente. Onze nadruk ligt op samenwerken, normaliseren en doen wat nodig is. Wij werken vanuit zelfsturende en multidisciplinaire teams waardoor we kunnen werken aan wat echt belangrijk is. We vinden het belangrijk dat je met plezier werkt en dat je je kan ontwikkelen tot de professional die je wilt zijn. Hier krijg je dan ook de ruimte voor. 

Over de functie:

Als jeugd -en gezinswerker zet je jouw kennis en expertise in om gezinnen te ondersteunen. Deze ondersteuning is praktisch, concreet, oplossingsgericht met als doel het versterken van gezinnen, jeugdigen en hun omgeving. Wanneer het nodig is, wordt er door Buurtzorg Jong verwezen naar specialistische jeugdhulp. Hierin vertrouwen we erop dat jij op basis van onderzoek een goed besluit kan nemen en een advies formuleert. Je werkt intensief samen met je gezellige collega's, de (lokale) samenwerkingspartners en de gemeente. Ook ben je binnen deze functie een dag in de week beschikbaar voor de bewoners van het jongerenhuis in Zaltbommel. Hier begeleid je het persoonlijke proces van twee jongeren die toewerken naar zelfstandig wonen en de hulpvragen die daarbij passen. Dit doe je in samenwerking met woonbegeleiders.

Wat we je bieden en wat we van je vragen:

Naast bovengenoemde bieden wij ook nog het volgende:

  • Een eigen trainingsbudget om je professionaliteit te versterken
  • Intervisie en trainingen die voldoen aan de SKJ registratie-eisen
  • Inschaling CAO VVT FWG 55 

Nu je tot zover bent gekomen met lezen, ben je vast en zeker helemaal enthousiast en heb je je sollicitatiebrief al bijna geschreven. We hebben nog wel wat voorwaarden:

  • Je bent SKJ geregistreerd
  • Je hebt ervaring in het ambulant werken met jeugd en gezin
  • Je bent zelfstandig en doortastend
  • Je bent in het bezit van een diploma HBO/WO; Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD), of Social Work (SW) of Pedagogiek
  • Je kan aansluiten bij de visie van de gemeente Zaltbommel
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto

Wil je solliciteren of heb je vragen?

Stuur je motivatie en CV uiterlijk 8 oktober naar zaltbommeldorpen@bzjong.nl

Bij juiste geschiktheid nemen we zsm contact met je op om een gesprek in te plannen. De gesprekken vinden plaats in week 41 en 42.

Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je ons bereiken via het teamnummer: 06 20744148  of mail naar zaltbommeldorpen@bzjong.nl