Nieuws Wie wij zijn Teams Contact Werken bij Andere initiatieven
Buurtzorg Jong

Een nieuwe kijk op zorg en hulp voor jeugd en gezin

Voor gezinnen

Zijn er zorgen in uw gezin? Dan kunt u uw hulpvraag stellen aan het Buurtzorg Jong team in uw gemeente. Iemand die luistert, meekijkt, adviezen geeft en praktische hulp biedt, kan een uitkomst zijn.

Wij bespreken samen met u wat er nodig is om de problemen op te lossen of te verlichten. U kunt bij ons terecht met alle vragen en zorgen die spelen in het dagelijks leven van uw gezin. Professionals van Buurtzorg Jong en de mensen die zij ondersteunen hebben een gelijkwaardige relatie. Onze medewerkers nemen de tijd om te luisteren en elkaar te leren kennen, dit noemen we ‘eerst Buurten, dan Zorgen’. 

Wij streven ernaar dat uw gezin vanaf het begin één vaste begeleider krijgt die u helpt. Deze begeleider verdiept zich in wat voor uw gezin belangrijk is. Samen met u zoeken we naar oplossingen die het best passen binnen de mogelijkheden van uw gezin.

Aanmelden

U kunt ons op werkdagen bellen of mailen voor al uw vragen, voor een advies en/of voor het maken van een afspraak. U krijgt direct een professional van het team in uw buurt aan de lijn. Wij maken vervolgens een afspraak met u en komen bij u langs. Als u liever op kantoor of elders afspreekt, is dat ook mogelijk. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden.

Onder 'teams' kunt u nakijken of Buurtzorg Jong ook werkzaam is in uw gemeente.

Voor jongeren

Maak je je zorgen of ben je onzeker? Bespreek dat dan met je ouders. Wil je eens met iemand van Buurtzorg Jong praten over je gevoelens of problemen? Dat kan bijvoorbeeld gaan over school, opleiding, werk, vrienden, seksualiteit, financiën, drank en drugs of de echtscheiding van je ouders. Je kunt dan in overleg met je ouders terecht bij het team van Buurtzorg Jong in jouw gemeente.

Check even onder 'teams' of wij ook in jouw gemeente werkzaam zijn.

Privacy

We vinden het heel belangrijk ok voorzichtig om te gaan met uw/jouw privegegevens. Daarom zullen we altijd vooraf met u/jou bespreken hoe we met persoonlijke informatie omgaan. Lees meer over hoe we dat doen bij "privacy". 


Copyright © 2021 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.