KIES training in Zaltbommel

KIES groep voor kinderen in een echtscheidingssituatie

animaatjes scheiding 81207Als ouders gaan scheiden kun je daar als kind behoorlijk veel last van hebben. Hoe kinderen omgaan met de veranderde situatie is zeer verschillend.

De KIES staat voor Kinderen In Een Scheiding. De KIES groep is laagdrempelige professionele begeleiding voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar, woonachtig in de gemeente Zaltbommel, geboden door gecertificeerde KIES coaches.

Door middel van 8 bijeenkomsten geeft KIES kinderen de ruimte om in een veilige omgeving, vanuit hun perspectief en behoefte, stil te staan bij alles wat de scheiding met zich heeft meegebracht en/ of wat kinderen nog steeds ervaren. Voor aanvang van de training vindt een ouderbijeenkomst plaats. Na de laatste bijeenkomst is er ook een evaluatie-avond voor ouders.

cf23a1bf69d0e4d53d113a9b4a49ba3cf3a6d426

Meer informatie of aanmelden?

De KIES groep wordt meerdere keren in het jaar aangeboden. Wenst u meer informatie over de KIES, actuele startdatum of aanmeldingsmogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen met onze KIEScoaches:

  • Ina Keinemans, 0620100885, i.keijnemans@bzjong.nl
  • Caroline Rutgers, 0611258524, c.rutgers@bzjong.nl

Aan het volgen van een KIES training zijn geen kosten verbonden. 

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, dan kunt u contact opnemen middels onderstaande contactgegevens of even een kijkje nemen op de website: www.kiesvoorhetkind.nl